Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A SZERENCSI KÖZÖSSÉG EREJE

A hagyományokhoz híven idén is megemlékeztek a Szerencsen az 1605. április 17-20. között megtartott fejedelemválasztó országgyűlés évfordulójáról. Az ünneplők a Kossuth téren gyülekeztek, majd az önkormányzatok, a testvérvárosok és az intézmények képviselői elhelyezték a megemlékezés virágait Bocskai István szobra előtt. A koszorúzást követően a református templomba vonultak a megjelentek, ahol Gál András, a Bocskai István Katolikus Gimnázium igazgatója és Balázs Pál lelkész tekintett vissza a történelmi eseményre.

 

A beszédeket követően a katolikus gimnázium diákjai adtak műsort. A képviselő testület ünnepi ülésén adták át a helyi kitűntetéseket. Pro Urbe Szerencs elismerésben Boros István és Lukács Bertalan részesült. Szerencs Város Közszolgálatáért Fancsalszki Gabriella, Halász Tiborné, Oroszné Stumpf Éva és dr. Kovács Iván vett át kitüntetést. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Küldöttgyűlésének “Hermann Lajos Kamarai Díj Szerencs” elismerését a helyi székhelyű Minerva Soft. Kft. kapta. A díjat az egyik alapító, Kun Szabolcs édesapja vette át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 36

Yesterday 196

Week 651

Month 3569

All 277610

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions