Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TRIATLON VILÁGKUPA TISZAÚJVÁROSBAN

Újfent triatlon világkupát rendeznek Tiszaújvárosban, az idei eseményt a riói olimpia miatt a szokásos augusztus helyett egy hónappal korábban, júliusban tartják meg - hangzott el a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján, Tiszaújvárosban április 19-én. Lehmann Tibor főrendező, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnök-vezetőedzője elmondta: a világon egyedülálló, hogy megszakítás nélkül immár a 20. vk-viadalnak ad otthont a Tisza-parti város.

 

A triatlon-rendezvények sora egyébként már májusban megkezdődik, ekkor tartják meg a szintén hagyományos Tisza Triatlont, amelynek keretében rendezik meg a klubcsapatok országos bajnokságát és a paratriatlon ob-t is. A számos kulturális és szabadidő programmal fűszerezett, sorrendben 18. triatlon nagyhét július 1-től július 10-ig tart. A világkupa időpontja július 10., sok indulónak ez lesz az utolsó versenye az ötkarikás játékok előtt. A sajtótájékoztatón Bráz György, Tiszaújváros polgármestere arról szólt, hogy Tiszaújváros idén ünnepli várossá nyilvánításának félévszázados jubileumát. A város - amely büszke Nemzeti Sportváros címére - kulturális, sport és szabadidős programok sokaságával emlékezik az ünnepre, és készül egy, a település sportéletét feldolgozó könyv is. Fülöp György alpolgármester azt emelte ki, hogy Tiszaújvárost a triatlonnak köszönhetően az elmúlt két évtizedben a világ számos pontján megismerhették, köszönhető ez a sportág helyi meghonosítójának és világszínvonalra emelőjének, a 2013-ban elhunyt Márkus Gábornak, akinek emlékére szobrot is állítottak a városban. (Fotó: tvkmalitriatlon.hu)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 35

Yesterday 196

Week 650

Month 3568

All 277609

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions