Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

JÖVEDELEMIGAZOLÁS ÜGYINTÉZÉSÉNEK MÓDJAI

A Nemzeti Adó és Vámhivatal által kiadott jövedelemigazolás a kiállítás napján fennálló állapotnak megfelelően hitelesen tanúsítja az adózóra vonatkozó adott, bevallással lezárt adóévre bevallott összes adóköteles jövedelmét és a fizetendő adót. Az illetékmentes jövedelemigazolást a hivatal az adózó kérelmére állítja ki, amit be lehet nyújtani ügyfélkapun az IGAZOL nevű formanyomtatványon vagy a NAV telefonos Ügyfél tájékoztatási és Ügyintézői rendszerében – a rendszer használatára vonatkozó TEL jelű nyomtatványon alapuló regisztrációt követően - szóban, az adóhivatalnál ügyfélfogadási időben személyesen , vagy postán is. Az igazolás kiadásának határideje hat nap. Adateltérés vagy hiányosság esetén az adózó felszólítást kap, és ebben az esetben az igazoláskiadási határidő meghosszabbodik.

 

Az elkészült igazolásokat az adózó személyesen, vagy postán benyújtott, illetve a NAV Ügyféltájékoztató és Ügyintéző rendszerében előterjesztett kérelem esetében papíron, az ügyfél kérésének megfelelően személyesen vagy postán kapja meg. Az elektronikusan kérelmezett jövedelemigazolásokat a NAV az adózó választása szerint elektronikusan vagy postán küldi meg, vagy személyesen adja át a kérelemben megjelölt ügyfélszolgálaton. Amennyiben a kérelemben az adózó elektronikusan kérte az igazolás továbbítását, a NAV minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel látja el, amelyet az adózó Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer (KR) értesítési tárhelyére küld meg. Az elektronikusan kiállított hivatalos irat azonban csak elektronikus formában érvényes.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja

Tanulj tovább Sárospatakon!

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

SFbBox by afl odds

Today 1

Yesterday 430

Week 431

Month 19139

All 404920

Currently are 70 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions