Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NYOLC ÉV AJÁNDÉKA A BOLYAISOKNAK

A szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskolában június 13-án kilenc órakor szólalt meg az intézmény harangja. Az idén kettő nyolcadikos osztályközösség fejezte be általános iskolai tanulmányait, köszönt el a tanároktól, diáktársaktól. A Kiss Attila Alapítvány általa adományozott, az iskola legsikeresebb tanulója díjat, az idén Karasz Flórának ítélték oda. Kecskés Vandának ítéltek oda. Vanda kitűnő tanuló, igazi művészlélek, több megyei országos és nemzetközi díjjal büszkélkedhet képzőművészeti kategóriában. 

A Bolyai – díjat Ajtai Boglárka kapta, melyet példás magatartásával és kiváló sporteredményeivel érdemelte ki. A 2014/2015-ös tanév tanára Gecső László lett. Az iskola igazgatója, igazgatóhelyettese, az osztályfőnökök kézfogással köszöntek el a végzős diákoktól. Az ünnepi pillanatok végén az igazgató vezetésével utolsó iskolai körútjukra indult a Bolyai kettő végzős osztálya, akik az épület aulájában koszorút helyeztek el az iskola névadójának emléktáblájánál. (Beszámoló a Globo Magazin június 21-ei adásában.)

    

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 71

Yesterday 114

Week 706

Month 2826

All 292715

Currently are 15 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions