Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FOGADÁS AZ AFRIKAI UNIÓ SZÜLETÉSNAPJÁRA

A Magyarországon akkreditált afrikai nagykövetségek és konzulátusok május 28-án fogadással emlékeztek meg az Afrika Unió fennállásának ötvenkettedik évfordulójáról. A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával megrendezett Afrika Napon, a magyarországi afrikai képviseletek mutatták be kultúrájukat, gasztronómiájukat és hagyományaikat.

Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke megnyitó beszédében kiemelte, hogy Afrikát nem csak azok érzik magukénak, akik a kontinens szülöttei, hanem mindenki, aki megismerhette, megszerethette és szívébe zárhatta a sokszor fekete kontinensként emlegetett, mégis rendkívül változatos és sokszínű földrészt. Lizeth Nawanga Satumbo Penának, Angola magyarországi nagykövetének adta át a szót, aki örömét fejezte ki, hogy hazánk egy kisebb szünet után ismét aktív kapcsolatra törekszik az afrikai országokkal.

Afrika országainak megismerése mellett a rendezvény remek alkalmat biztosított arra is, hogy oldott hangvételű, kötetlen beszélgetések keretében újabb közös ötletek szülessenek, amelyek segíthetnek tovább építeni hazánk és Afrikai országainak kapcsolatát. (Riport a Globo Magazin június 7-ei adásában.)

        

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 101

Yesterday 550

Week 3420

Month 651

All 492652

Currently are 69 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions