Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

Késsel követelt ingyen szeszt Miskolcon

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki késsel hadonászva próbálta megszerezni a szeszesitalt.

 

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy miskolci áruházban a nála lévő bevásárló táskába rejtett 5 üveg különböző márkájú szeszesitalt, melyekről az áruvédelmi címkét korábban eltávolította. A gyanúsított fizetés nélkül igyekezett távozni az üzletből, azonban a biztonsági őr észlelte cselekményét és feltartóztatta, majd egy külön helyiségbe kísérte. A gyanúsított ezt követően annak érdekében, hogy a szeszesitalokat meg tudja tartani, kést rántott, a dolgozókat megszúrással fenyegette, így ki tudott jutni az épületből.

 

A biztonsági őrök egy – a cselekményt észlelő – vásárlóval együtt üldözni kezdték a gyanúsítottat, aki a késsel tovább fenyegetőzött. A terhelt menekülés közben elesett, az eszközt elejtette, őt a biztonsági őrök utolérték és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A gyanúsított fenti cselekménye – bizonyítottság esetén – alkalmas rablás bűntettének a megállapítására. A bíróság álláspontja szerint a várható szabadságveszteség mértékére figyelemmel, amely 5 évtől 10 évig terjed, a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani. Személyi és vagyoni körülményei, valamint kedvezőtlen előéleti adatai alapján a bűnismétlés veszélye is fennáll. Mindezeket mérlegelve a bíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges.

 A forrás itt megtekinthető.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 616

Yesterday 644

Week 1960

Month 10633

All 727560

Currently are 107 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions