Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

SZEXUÁLISAN KÖZELEDETT A SÉRTETTHEZ, AKINEK VÉGÜL SIKERÜLT ELMENEKÜLNIE

A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, aki szexuálisan közeledett a 16 éves sértett felé, majd azzal fenyegette meg a lányt, hogy ha szólni mer a szüleinek, nem engedi őt el.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a sértett 2022 szeptemberében gyalogosan érkezett barátnőjével lépcsőházuk elé, amikor a szintén ott lakó vádlott beszélgetésbe elegyedett vele. Néhány perc elteltével a sértett barátnője távozott, ezt követően a terhelt és a lány bementek a házba, miközben a férfi a sértett alakját dicsérte. Amikor a kiskorú a lakáskulcsát kereste, a vádlott megragadta csuklóját és behúzta a saját lakásába, majd a sértettet fogdosni kezdte. A lány próbált szabadulni a fogásból, azonban a terhelt testi erőfölénye miatt kísérletei sikertelenek maradtak. Ezt követően az ajtón kopogtattak, ezért a vádlott az idő közben lehúzott nadrágját felvette és ráparancsolt a sértettre, hogy maradjon csendben és adja meg a telefonszámát. Amikor a terhelt a bejárati ajtót kinyitotta, a sértettnek sikerült kimenekülnie a lakásból.

A bíróság a terheltet szexuális erőszak bűntette miatt 7 év 3 hónap fegyház fokozatú szabadságvesztésre, mellékbüntetésül 8 év közügyektől eltiltásra ítélte, végleges hatállyal eltiltotta továbbá minden olyan foglalkozás gyakorlásától és egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné vagy ilyen személlyel hatalmi, befolyási viszonyban állna. Megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. A büntetés kiszabása során súlyosító körülményként estek latba a vádlott előéletében rejlő körülmények.

Az ítélettel szemben a vádlott és védője fellebbezést jelentettek be.

Forrás: Miskolci Törvényszék

Fotó: Illusztráció

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 258

Yesterday 593

Week 2835

Month 7268

All 724195

Currently are 64 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions