Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

IV. KRUMPLIFESZTIVÁL GESZTELYEN

Az ősz első hétvégéjén megtartották Gesztelyen a IV. Krumplifesztivált, amely reggeltől estig várta az érkezőket egy változatos programsorozattal. A főzőverseny és a termelői vásár már a reggeli órákban megkezdődött, a délután pedig elsősorban a fellépőkről szólt. A színpadon olyan előadók zenéltek, mint például Gáspár Anni, Karda Bea és Szilárd, valamint Sípos F. Tamás. A szeptember köszöntő kissé esős időjárás nem tántorította el az embereket a jó hangulatban tellő közösségi rendezvénytől.

A délelőtt folyamán már megkezdődtek az előkészületek a főzőcsapatok sátrainál, akik különféle ételekkel tervezték lenyűgözni az odalátogatókon kívül a zsűri tagjait is. Üstökben és bográcsokban rotyogott az étel, sőt volt, ahol grillsütő is előkerült, miközben nevetve telt az idő a délutáni eredményhirdetésig. A versennyel párhuzamosan megérkeztek a termelői vásár árusai is, akik széles kínálatot sorakoztattak fel a gesztelyi Sportpályán. Asztalaiknál találhattunk sajtokat, lekvárokat, szörpöket, de akár ékszereket és terítőket is. Később a község polgármestere, Simon István köszöntötte a megjelenteket, akik az esős idő ellenére is kivették a részüket a szórakozásban. Rövid köszöntőjében mindenkinek azt kívánta, hogy a nap további része is hasonló vidámsággal teljen. Átadta a színpadot a főzőverseny eredményhirdetésének, aminek külön díjazottja Gesztely Község Önkormányzata lett, akik sertéspörköltöt készítettek. Az első helyet a pincepörkölttel előálló Lovász Jani és Mariann csapata vihette el. A díjakat Tóth Herényi Ildikó, a zsűri elnöke adta át a csapatok képviselőinek. Egy kis szünet után kezdődött az esemény zenei része, amit a Gesztelyi Tanodások előadása indított, majd a főzőverseny résztvevője és egyben első helyet megnyerő csapat tagja, Lovász János folytatta a szórakoztatást a színpadon.  Gáspár Anni nótáival folytatódott a nap, aki egy vegyes válogatással készült a helyiek és a Gesztelyre látogatók számára.

Az este folytatódott, a színpadon váltották egymást az előadók, az emberek pedig töretlen jókedvvel élvezték a IV. Krumplifesztivált. Az önkormányzat tervei szerint továbbra is tervezik megrendezni az eseményt egyre színesebb és kedvezőbb programokkal.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 59

Yesterday 402

Week 3750

Month 16315

All 733242

Currently are 175 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions