Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

CSIBETÁBOR A BOLYAIBAN

Augusztus 29-i kezdettel egy három napos csibe tábor vette kezdetét a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában, ahol szeretettel fogadták az első osztályt kezdő gyerekeket. Az első napon Szabóné Drozda Orsolya köszöntötte az aulában gyülekező szülőket és gyerekeket. Rövid beszédébe bevonta a leendő elsősöket is, akik így már a nap elején feloldódva ismerkedhettek az újdonságul szolgáló helyzettel. Bemutatta az alsós igazgatóhelyettest, a felsős igazgatóhelyettest, és természetesen az osztályfőnököket is megismerhették az iskola új tagjai.

A tábor alatt a gyerekek találkozhatnak osztálytársaikkal, tanáraikkal és magával az iskola épületével.

A napot mindkét osztályban egy szülői értekezlettel kezdték, ahol megbeszélhették a legfontosabb tudnivalókat, szabályokat és felmerülő kérdéseket. Kiosztásra kerültek a tankönyvek is, amelyekkel innentől bátran barátkozhattak az első tagozatba indulók. Ezt követően a nap további részében a gyerekeké volt a főszerep, akik kipróbálhatták a tízóraizás rendszerét. Az étkezés után az egyik osztály egy játékos gyakorlatban vett részt, ahol az iskola pszichológusával szórakozhattak együtt, kialakítva egy barátságos és bizalmi viszonyt közöttük.

Ezzel párhuzamosan a másik osztály körbejárta az iskola legfontosabb pontjait, amelyeket nap, mint nap be fognak járni. Bemutatták nekik a tanári irodákat és helyiségeket, hogy tudják hol kereshetik nevelőiket bármilyen kérdésükkel. Később programot cseréltek az osztályok, majd élményekkel tele térhettek haza szüleikkel, várva a másnapi visszatérést.

A tábor programját képezte az elkövetkezendő két napban egy néptáncos foglalkozás, amin lelkesen vett részt minden gyerek. Sok mosoly és annál is több nevetés kapott helyet a gyerekek között, akiknek maradandó emlékként szolgált a csoportos tánc.

A csibetábor utolsó napján megtapasztalhatták a csapatokba rendeződött versenyek érzését, amit egy sport foglakozás során próbálhattak ki. A könnyed és játékos bemelegítést követte egy felvezető körverseny, majd különböző színek szerint rendeződtek sorba a csapatok. Ebben a felállásban vette kezdetét az igazi verseny, amit egytől egyig nagyon élveztek a gyerekek.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 250

Yesterday 283

Week 902

Month 7197

All 695028

Currently are 65 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions