Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

NESTLÉ CSAPATÉPÍTŐ NAPOT TARTOTTAK SZERENCSEN

A szerencsi csokoládégyár 100 éves születésnapját ünnepelve a Nestlé egy közösségépítő napra várta a szerencsi, és a diósgyőri gyárak alkalmazottjait az Artúr napok helyszínén augusztus 26-án. A reggeli órákban kezdetét vevő nap számos lehetőséget kínált a résztvevőknek a kikapcsolódásra és a szórakozásra.

A hivatalos megnyitón Noszek Péter, a gyár ügyvezető igazgatója üdvözölte a megjelenteket ezen a különleges napon. Fontosnak tartja, hogy a Nestlé Szerencshez tartozik, és a 100 év alatt a várossal együtt gyarapodott és fejlődött.

Nyíri Tibor, a város polgármestere is tiszteletét tette ezen az eseményen, aki köszöntőjében kifejezte, hogy mennyire hálás azért, hogy ennyien összegyűltek ezen a napon. A gyár dolgozói, vezetői, és korábbi vezetői, akikkel az elmúlt években azért fáradoztak, hogy fent maradhasson a gyár Szerencsen. Örömmel látja, hogy a vezetők a dolgozókkal együtt ünnepelnek, és hiszi, hogy nem csak a dolgozók szintjén van szükség összetartásra, hanem mindenkinek közösen kell tennie azért, hogy jobb körülmények között folytatódhasson a munka.

A gyár jelenlegi igazgatója, Lidia Wronska vette át a szót, akinek szavait Orosz Lilla, HR vezető tolmácsolta a hallgatóság felé. Először egy rövid kisfilmet mutattak be a gyár 100 éves történelméről, amiben 1923-ig visszamenőleg váltakoztak különböző felvételek. Ezen különleges nap alkalmából először mutatták be a gyár leendő célkitűzéseiről készített prezentációjukat, ami a jelenlegi helyzet ismertetésével indult. Egy új ipari forradalom küszöbén a digitalizáció nélkülözhetetlenné válik, amivel meg kell tanulni együtt élni és dolgozni, miközben állandó költségnyomás nehezedik a cégekre. Egy logó és mottó váltással is készültek ennek a stratégiának a részeként, ami így szól: Közös múlt, fényes jövő.

A programsorozat hivatalos részét követően kezdetét vették a játékos vetélkedők, amiben 10 csapatra osztva vettek részt a gyárak dolgozói. 10 állomáson összesen 100 pontot gyűjthettek össze, ami a lelkes igyekezetüknek köszönhetően még az utolsó helyet elérő csapatnak is 111 pont lett. A feladatok során egyaránt kipróbálhattak mulatságos kihívásokat, és igazi csapatmunkát igénylő fejtörő feladványokat is. A helyszínen a délutáni órákig két egészségügyi szűrőállomás is fogadta a megjelenteket, ahol körülbelül 40 féle szűrést végeztek el helyben. Mindezek mellett egész nap biztosították a kellő folyadékbevitelhez szükséges vizet, üdítőt, és a résztvevők kaphattak még fagyit, lángost és palacsintát is.

A megnyitót megelőzve, már igazán korán elfoglalták sátraikat a főzőcsapatok, akik gulyáslevessel készültek erre az igazán eseménydús napra. Fontos volt az ízek mellett a tálalás is, és születtek igazán kreatív megoldások végeredményként. Az első helyet a Ctag csapata érdemelte ki, akiket a délutáni eredményhirdetés során díjaztak is. Az eredményhirdetésen részt vett dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő is, akivel közösen átadták a díjakat a csapatverseny legjobbjainak is. A harmadik helyen a zöld csapat végzett, míg a második helyet a sötétkék csapat tudhatta magáénak. A legtöbb ponttal értékelt csapat a liláké lett, akik tárgyi jutalmakban részesültek.

Az esemény fennmaradó részében az fesztivál szervezői kinyitották a vidámparkot a Nestlé dolgozóinak, akik korlátlanul vehették igénybe az izgalmas játékokat. Kipróbálhatták a könnyed és az igazi bátorságot igénylő eszközöket is, amely még több feledhetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek. Ez egy olyan csapatépítő napnak sikerült, amely nem csak közelebb hozta a dolgozókat, de méltó módon, kifogástalan hangulatban megünnepelhették az idén 100 éves gyárat is.


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 234

Yesterday 369

Week 603

Month 6898

All 694729

Currently are 52 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions