Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

BŰNMEGELŐZÉSI KAMPÁNY MISKOLCON

Augusztus 7 és 11 között egy figyelemfelkeltő kampány keretein belül a különböző online átverésekről, és bűnmegelőzési tevékenységekről tudhattak meg többet a miskolci villamosok járatait igénybe vevő utasok. Mindez a Miskolci Rendőrkapitányság és a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. együttműködésével valósulhatott meg, akik munkáját iskolaőrök segítették a minél nagyobb hatékonyság érdekében.

Béresné Buczkó Viktória, a Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberének nyilatkozata szerint a drasztikusan megemelkedett online és telefonos bűncselekmények ellen szükséges felhívni a lakosság figyelmét. Az egy hetes megállapodás alatt az iskolaőrök tájékoztatták a lakosság mellett a városba látogató és nyaraló embereket, akik a kiosztott szórólapokon kívül hasznos tanácsokat is kaptak az internetes átverések sikeres elkerülése érdekében. Az ez idő alatt szolgálatot ellátó iskolaőrök lelkiismeretesen végezték munkájukat, felhívva az utasok figyelmét arra, hogy milyen módon vigyázhatnak pénzükre, értékeikre.

Az Miskolci Városi Közlekedési Zrt. örült a felkeresésnek, és hasonló lelkesedéssel bocsátották a Miskolci Rendőrkapitányság rendelkezésére a város villamosait a kampány időtartama alatt. A tömegközlekedés ezen formáját alkalmas helyszínnek gondolta Juhász János, villamosközlekedési igazgató is. Elmondása szerint gyakran 60-65 ezer fő is megfordul Miskolc villamos járatain egy átlagos hétköznapon. A felszálló utasok demográfiája változatos, ami tovább szélesíti az elért korosztály elosztottságát is. Nyilatkozata szerint a miskolci villamoshálózat biztonságos, amit a végig elhelyezett kamerák is fokoznak, de fontos felhívni az emberek figyelmét arra, hogy milyen káresetek érhetik őket, ha nem elég elővigyázatosak.

A kampány célja elsődlegesen a lakosság megszólítása volt, amit a megbízottak a tőlük telhető maximális tudással teljesítettek. Fontos, hogy amennyire kézzel fogható értékeinket óvjuk, ugyanannyira figyeljünk adataink, bankszámláink védelmére is, amihez az interneten keresztül könnyen hozzáférhetnek, ha nem tudjuk hogyan vigyázzunk ezekre.


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 154

Yesterday 369

Week 523

Month 6818

All 694649

Currently are 63 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions