Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

FALUNAP LEGYESBÉNYÉN

Megrendezésre került a III. falunap Legyesbényén, a Zalay Andor Általános Iskola udvarán július 29-én. A kellemes nyári időben sokan voltak kíváncsiak a változatos programokra, amelyek minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást nyújtottak.

Legyesbénye utcáin látványos oldtimer felvonulásnak lehettek tanúi az érdeklődök, szebbnél- szebb nagy becsben tartott gépjármű gurult egymás után. A fiataloknak újdonság, az idősebbeknek nosztalgikus érzés volt a látvány. A nap egyik legjobban várt programja streetfighter motoros show volt, ahol a előadó a közönséget is bevonta érdekes, ám sokszor hajmeresztő mutatványaikba, hatalmas tömeg gyűlt össze, akik megcsodálták a motoros ügyeskedéseket,

A hivatalos megnyitó után a kisebbeké lett a színpad, először a legyesbényei óvodások fellépést láthatták az egybegyűltek, majd a nagyobb csemeték, a Zalay Andor Általános Iskola nebulói örvendeztettek meg tánctudásukkal az érdeklődőket. A felnőttek számára érdekes program volt a vasútmodell kiállítás, a nem mindennapi tárlatot augusztus másodikáig lehetett megtekinteni. a Legyesbénye Községi Borház-Bormúzeumban.

Az este folyamán a főszerep a zenés-táncos mulatságé volt, a népszerű Szerencsi Szikra Tánc Stúdió növendékei hip-hop és más stílusú tánccal kápráztatták el az embereket. A borsodi kötődésű Kiss Kata zenekar előadása színesítette a programot, majd az Agyagbanda műsora következett, azután Keresztes Ildikó művésznő dalait hallgathatták meg.

A jó hangulatú rendezvény a Polgárock nevű formáció fellépésével és egy fergeteges hangulatú retro partyval zárult.


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 108

Yesterday 369

Week 477

Month 6772

All 694603

Currently are 86 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions