Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TOKAJBUSZ TÉRKÉP KÉSZÜLT

Újabb kiváló ötletet valósítottak meg Tokaj-Hegyalján közkedvelt Tokajbusz járathoz kapcsolódva: létrehoztak egy Tokajbusz Térképet illetve táblákat helyeznek ki, amelyek megmutatják, hogy merre közlekedik a járat. Mindezt a tokaji Fesztiválkatlanban mutatták be az érdeklődőknek, július 18-án.

Posta György Tokaj polgármestere köszöntötte a meghívott vendégeket, örömét fejezte ki hogy az éven is elindult a Tokajbusz, és reményét fejezte ki, hogy minél többen fogják igénybe venni.

A tavalyi év folyamán indult a kezdeményezés Tokaj-Hegyalján, mely főként a térségbe látogatókat igyekezett segíteni, de közkedvelté vált a helyiek körében is. A Tokajbusz ugyanis egyedi lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy a kedvezményes jeggyel járhatják be a térség hét közkedvelt települését, miközben nem kell lemondaniuk a finom borok kóstolásáról sem, hiszen így biztonságosan utazhatnak. A járat a nyári időszakban közlekedik, a szerencsi vasútállomás és a tokaji vasútállomás között hét településre lehet eljutni vele, illetve külön jár Tokaj és Tarcal között. A még kényelmesebb barangolás érdekében létrehozták a Tokajbusz Térképet, amin a menetrend mellett az érdeklődők a látnivalókat, érdekességeket is megtalálják, illetve 27 darab táblát is kihelyeznek a megállókba, amelyek jelzik a járat közlekedését. A konstrukció jól illeszkedik a nagy sikert arató vármegye bérlethez. Tokaj-Hegyalja csodálatos hely, és ezt szeretnék minél több embernek megmutatni.

Kameniczky Ákos a Volánbusz képviselője ismertette, hogy tavaly merült fel a minisztérium részéről hogy össze kellene kötni a településeket és turisztikai szempontból egy kedvező szolgáltatást létrehozni. Kialakult a koncepció, hogy péntek estétől hétfő hajnalig közlekednek autóbuszok a felsorolt települések között. Szerencsen és Tokajban az Intercity vonatok csatlakozást biztosítanak a járathoz. Az attraktív szolgáltatáshoz új buszok is hozzájárulnak, másfél éves járművek szállítják az utasokat. A kezdeményezés egy mintaprojekt, aminek alapján létrehoztak a Balaton északi partján egy ugyanilyen szolgáltatást annak reményében, hogy az is hasonlóan sikeres lesz az emberek körében.


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 195

Yesterday 283

Week 847

Month 7142

All 694973

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions