Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Védőoltás előzetes regisztráció nélkül

A kórházi központi oltóhelyeken (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Miskolc) és járásonként egy szakrendelőben (Rendelőintézet, Szerencs) januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombaton várják azokat, akik meg akarják kapni a koronavírus elleni vakcinát.
A kormány célja az, hogy minél nagyobb átoltottságot és így minél erősebb védettséget tudjanak elérni a járvány esetleges újabb hullámainak kitörése előtt. Előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet részt venni az akcióban.
Elsősorban a még oltatlanokat várják, valamint azokat, akik esetében legalább négy, de legfeljebb hat hónap telt el az alapimmunizáció óta. A háziorvosokat arra kérték, hogy januárban a rendelési idejükön kívül legalább egy péntek délután és egy szombaton tartsanak oltási napot. Erről a telefonon a háziorvosok nyújtanak tájékoztatást. Miskolcon a központi oltóhelyen és a szerencsi rendelőintézetben csütörtökönként és péntekenként 14 órától 18 óráig, szombatonként 10 órától 18 óráig várják a jelentkezőket. Rendelkezésre áll Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm vakcina.
Csökkenti a várakozási időt, ha az érkezők kinyomtatva, kitöltve és aláírva magukkal viszik a regisztrációs lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot (utóbbi a harmadik oltás esetén is kell), ami a koronavirus.gov.hu oldalon található, akárcsak a 12-18 évesek számára szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozat.
Az 5-11 éves korosztály oltásáról a házi gyermekorvosok adnak telefonon tájékoztatást.
A szakemberek azt javasolják, hogy a harmadik oltást is kérjék az emberek. Senki ne bízzon benne, hogy kellő védettséget biztosít neki az, hogy átesett a betegségen. Gyógyulás után is ajánlott felvenni a teljes oltási sort.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Tanulj tovább Sárospatakon!

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

SFbBox by afl odds

Today 84

Yesterday 315

Week 84

Month 3702

All 426904

Currently are 34 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions