Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

Adományokat fogad a Családsegítő Szolgálat

A szerencsi Családsegítő Szolgálat köszöni az adakozók eddigi felajánlásait, bíznak abban, hogy a továbbiakban is számíthatnak a támogatásokra. Ezeket elsősorban célzottan a helyi rászoruló családoknak juttatják el.
Milyen jellegű tárgyi adományokat gyűjtünk?
tartós élelmiszer, tisztítószer, tisztálkodási szerek, higiénés termékek,, babaápolási termékek, játékok, mesekönyvek, iskolatáskák, iskolaszerek, ruhanemű, cipő, bútor, háztartási gépek, konyhai eszközök, lakástextíliák.

Fontos hogy, minden használtan tovább adott adomány esetében, legyen olyan állapotú, amit adott esetben mi magunk is szívesen vennénk.
Igyekszünk a lokalitást, a szezonalitást és az egyéni szükségleteket fontosságát figyelembe venni minden alkalommal.
Ruhák, cipők esetén nagyon fontos, hogy csak olyan ruhát ajánljunk fel, ami tiszta és jó állapotú! Szolgálatunknak nincs módja a ruhák tisztítására, csak válogatjuk és szortírozzuk azokat.
Tartós élelmiszerek: Bármilyen tartós élelmiszer esetén olyan ételeket a leghasznosabbak, melyek a mindennapokat segítik. pl. konzervek, száraztészták, tea, csokoládé, rizs, étolaj, liszt, stb. Sajnos házi készítésű élelmiszereket , élelmiszerbiztonsági okokból nem tudunk átvenni.
Tisztítószerek és higiénés termékek: Sok család számára jelent problémát az alapvető tisztítószerek, mosószerek és higiénés termékek beszerzése, ezért fontos felajánlásnak számítanak: fogkrém, tusfürdő, mosogatószer, mosópor, öblítő, betét, tampon, stb.
Játkékok, mesekönyvek, iskolaszerek, iskolatáskák: Annyit kérnénk, hogy tiszták és jó állapotúak legyenek. Gondoljunk arra hogy az kisgyerek kezébe kerül.
Bútor: Amit fontos tudni mindenkinek, hogy raktár és szállítási kapacitásunk is véges, így csak tervezetten tudunk fogadni bútort és nagyobb ruhaadományt is. Kérjük ez esetben mindenképpen egyeztessenek velünk telefonon (47-362-647)
Háztartási gépek: A legfontosabb szempont, hogy az a felajánlani kívánt háztartási gép működőképes és tiszta legyen.
Adománykezeléssel kapcsolatban Stevlikné Fehér Orsolya családsegítő foglalkozik, munkaidőben a 47-362-647-es telefonszámon elérhető, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen is vele lehet egyeztetni az adományokról.
Köszönjük szépen a felajánlók segítségét a rászoruló családok nevében is!

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 182

Yesterday 322

Week 1989

Month 504

All 688335

Currently are 250 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions