Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A fenyőfák elszállításáról

A korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. A családi házaktól a fenyőfák elszállítása a kisebb településeken a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.
Társasházi övezetekben azonban az örökzöldeket a vegyes gyűjtéstől eltérő napon gyűjti be a szoigáltató. Szerencsen 2021.január 21-én történik a fenyőfák elszállítása. A hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében kérik a lakásszövetkezetek és társasházak képviselőit, hogy a lakótársakkal egy helyre gyűjtsék a fenyőfákat. A dísz és talp nélküli fenyőfákat a hulladékgyűjtő edények mellé úgy kell helyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.
Az összegyűjtött fenyőfákat a megyében található hulladékkezelő központokba szállítják, ahol az aprítást követően komposzt struktúraanyagként kerülnek hasznosításra. A szolgáltató köszöni a lakosság együttműködését!

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 103

Yesterday 283

Week 103

Month 2082

All 305949

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions