Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A RENDŐRI HIVATÁS SZÉPSÉGEIT MUTATTÁK BE MISKOLCON

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban a felvételi benyújtása előtt nyílt napot szerveztek azoknak a középiskolásoknak január 15-én, akik idén nyáron érettségi vizsgát tesznek. A megyéből több középfokú oktatási intézményből érkeztek tanulók erre az alkalomra, hogy bepillanthassanak az intézmény oktatási rendszerébe.

A résztvevők csapat-, bevetési- és alaki bemutatót is megtekinthettek, amely még inkább közelebb hozzá a rendőri hivatást valamint elgondolkodtatja a fiatalokat azon, hogy miért is jó rendőrnek lenni. A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot hivatásuknak választanák. A lehetőség Miskolcon is adott. A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium évente kétszer nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, akik ekkor bepillanthatnak az intézmény életébe, a sokrétű rendőrképzés helyszíneibe, módszereibe és a felvételi eljárás apró részleteibe. Az érdeklődők a nyílt nap során választ kaphatnak a felvételivel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre. A két éves képzésre azok jelentkezhetnek, akik érettségi vizsgával már rendelkeznek vagy 2020. július 1-ig érettségi vizsgát tesznek és megfelelnek a további felvételi kritériumoknak. Továbbá a másfél éves szakra azok jelentkezését várják, akik a rendészet és közszolgálat ágazati képzésben Fegyveres szervek és vagyonvédelmi ismeretek tantárgyat tanultak, Rendészet ismeretek szakmai érettségi vizsgát tettek és érettségi végzettséggel rendelkeznek vagy 2020. július 1-ig Közszolgálati ügykezelő szakképesítést és Rendészeti és közszolgálati ismeretek ágazati szakmai érettségit tesznek, valamint érettségi végzettséget szereznek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 146

Yesterday 256

Week 683

Month 146

All 218057

Currently are 15 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions