Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KISKEDVENCEK AZ ÁLLATSEGÍTŐ ALAPÍTVÁNYNÁL

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány munkatársainak nagyon mozgalmas volt a karácsony előtti, a szilvesztere és az új éve is, hiszen több négylábú kedvenc került hozzájuk ebben az időszakban. Bár évről évre csökken a szilveszterkor elszökött kutyák száma, még mindig nagyon sok a hangzavar miatt elkóborolt házi állat.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány Kelet-Magyarország egyik legnagyobb menhelyét üzemelteti, állatmentő szolgálatot tart fent. Évente több mint 600 kutya és 150 macska kerül be hozzájuk. Eddig működésük során, több mint 11000 kutyának és cicának találtak otthont, szerető gazdit. Szeretnék elérni, hogy az ivartalanítások számának növelésével, egyre kevesebb gazdátlan állat kóboroljon, hiszen nem a férőhelyek számának növelése a megoldás a jövőre nézve. Sokan vittek ajándékot a Kutyafája alá a MÁSA telephelyén. Az alapítvány munkatársai jelenleg háromszáz állatról gondoskodnak, így a segítség mindig jól jön. Rongyokra, forgácsra és szalmára folyamatosan szükségük van, illetve tápra. Ezek most azért is nagyon fontosak, mert kutyakölyökről is gondoskodniuk kell, akik egészen speciális ellátást igényelnek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 46

Yesterday 174

Week 46

Month 4468

All 208849

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions