Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VERSENYEZTEK AZ ULTISOK MEZŐZOMBORON

A hagyományoknak megfelelően idén is ultiversenyt rendeztek január 12-én, Mezőzomboron a Közösségi Házban. A regisztráció után Radó Béla a település polgármestere mondott köszöntőt, aki örömét fejezte ki, hogy ez az esztendő is sportosan kezdődik, hiszen a kártyajátékot kedvelők ismét összemérhetik tudásukat. A község első embere hozzátette, hogy szívesen biztosítanak helyet a rangos megmérettetésnek.

A kártyapartira ötvenheten neveztek be, akik nem csak a környékbeli településekről, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek, hogy eldőljön, ez alkalommal ki bizonyul a legjobb versenyzőnek. A Mezőzombor Község Önkormányzata támogatásával megtartott eseményen öt fordulóban, partinként tizenhat leosztású svájci rendszerben mérkőztek meg egymással a játékosok, egyéni versenyben. A jó hangulatú kártyacsata végén a díjazottak idén is elismerésben részesültek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 149

Yesterday 256

Week 686

Month 149

All 218060

Currently are 16 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions